До уваги агровиробників!
Дата: 17.04.2018

photo_2018-04-17_10-02-38З 6 по 10 травня 2018 року, на запрошення ізраїльської сторони, планується відрядження делегації Мінагрополітики до м. Тель-Авів (Держава Ізраїль) для участі у 20-ій Міжнародній сільськогосподарській виставці Agritech Israel 2018. Ця виставка проводиться раз на три роки та вважається одним із глобальних заходів у сфері сільськогосподарських технологій.

Крім того, цьогорічна виставка є знаменною, оскільки припадає на три ювілейні події: 70-та річниця незалежності Держави Ізраїль, 60-та річниця заснування Центру з розвитку міжнародного співробітництва Держави Ізраїль «МАШАВ» та 20-та річниця Agritech Israel.

З метою здійснення нових кроків до поглиблення двостороннього співробітництва між Україною та Державою Ізраїль в аграрному секторі як на міжурядовому рівні, так і на рівні відносин між підприємствами, Мінагрополітики запрошує агровиробників взяти участь у цьому заході у складі української делегації.

Програма візиту опрацьовується з Посольством Держави Ізраїль в Україні та буде сформована з урахуванням складу делегації. Всі витрати, пов'язані з відрядженням, покриваються за рахунок установ та організацій, які відряджають.

Агровиробникам, які мають намір взяти участь у цьому візиті, за детальнішою інформацією звертатися до Департаменту міжнародного співробітництва Мінагрополітики до 20 квітня 2018 року (контактна особа: Роман Лисенко, тел.: 044 278-85-61, e-mail: roman.lysenko@minagro.gov.ua).

Джерело