Українсько-Марокканська ділова зустріч
Дата: 12.04.2018

morocco-tmb-270x18019 квітня 2018 року в м.Київ (ТПП України) відбудеться ділова зустріч представників ТПП м.Агадір (Марокко) з керівництвом ТПП України. 

Марокканську делегацію очолить перший віце-президент ТПП м. Агадір пан Ель Мудене Мохамед. В рамках цієї зустрічі, відбудеться презентація експортно/імпортного потенціалу Королівства Марокко, а також буде представлена нова міжнародна торговельна платформа «ITP UMAF», засновниками якої є спільне українсько-марокканське підприємство ТОВ «UKRMAR AGROFOOD» разом з Торгово-промисловою палатою України.

Учасники заходу матимуть можливість дізнатися про особливості торговельного та інвестиційного співробітництва з Королівством Марокко, а також дізнатися про міжнародну платформу UMAF, яка є універсальним інструментом для виходу українського виробника на ринки Африканського континенту.

За додатковою інформацією звертайтеся до Дирекції міжнародного співробітництва ТПП України (контактна особа – Ольга Сухенко, Анна Гусак за тел.: 044 461-98-07 (08) або ел. поштою: ast-ier@ucci.org.uaoas-ier@ucci.org.ua ).

Джерело