Комерційні пропозиції
Дата: 10.04.2018

0ef370baf68aed52d9041293d2a56b8eКомпанія lselek for Trade шукає партнерів серед українських постачальників соняшникової рафінованої олії на ринки арабських країн. Продукт повинен бути розфасований у пляшки об’ємом 1,8 літрів.  Обсяг поставки складає 10 МТ. Доставка здійснюватиметься до порту Джебель-Алі (ОАЕ) на умовах CIF. Для комунікації із імпортером достатньо знання російської мови.

 

 


 

skilki-koshtuye-kuryatina-v-riznix-krayinax-yevropi-8848Торгова компанія, що займається сухими та замороженими продуктами шукаєте українських виробників наступних груп товарів для експорту на ринок Анголи :

  • пшеничне борошно для виготовлення хліба в мішках по 25 кг та 50 кг
  • курятина заморожена ціла (від 1000 до 1300 г)
  • курячі ноги четвертини – невеликі розміри (фасування по 10 кг)
  • курячі крила – (фасування по 10 кг)

Основні порти поставки: Luanda, Cabinda, Lobito, Namibe 

Імпортер працює виключно з акредитивом 90 днів з банку Анголи, який підтверджується банком у Португалії. Тож до партнерства запрошуються  українські компанії, які зможуть працювати на вказаних умовах оплати. Кандидати повинні володіти англійською мовою на достатньому для ведення переговорів рівні.


 

slnchogledovi-semki-polzi-i-na-vredite-za_373Імпортно-експортна компанія, що працює на ринку майже 4 роки шукає постачальників соняшникового насіння для використання в кондитерській промисловості. Серед вимог до партнерів  – належна якість продукції та володіння англійською мовою для ведення переговорів.

Якщо ви маєте що запропонувати іноземним партнерам, повідомляйте про зацікавленість у співпраці на адресу: sourcing@epo.org.ua  Дедлайн для подачі пропозицій  – 4 травня 2018 року.

Джерело