Annual Investment Meeting
Дата: 05.04.2018

flag_of_oaeЗ 9 по 11 квітня в м.Дубай (Об'єднані Арабські Емірати) відбудеться інвестиційний форум Annual Investment Meeting 2018. 

Цього року форум відвідає делегація з України під головуванням заступника Міністра економічного розвитку і торгівлі України Наталії Микольскої та за участі Київського міського голови, заступника міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції О.Трофімцева, керівник парламентської фракції Блока Петра Порошенка А.Герасимов, голова Офісу Національної інвестиційної ради Ю.Ковалів, керівник Офісу з просування експорту М.Каганяк.

Форум створено з метою залучення прямих іноземних інвестицій у економіки, що розвиваються. Серед пріоритетів цьогорічного форуму є аграрний бізнес, продукти харчування, девелопмент.

У форумі планується участь представників 140 країн світу. Так, участь у форумі візьмуть участь поважні міжнародні інвестори на чолі з його величністю Шейхом Моххамедом Рашидом Аль Макмутом (Еміром Дубая), Прем'єр-міністром та Віце-президентом Об'єднаних Арабських Еміратів, а також міністром економіки ОАЕ, його величністю Султаном Бін Саїдом Аль Мансурі.

Більш детальна інформація доступна за посиланням: https://business.ua/aim