Комерційна пропозиція
Дата: 27.03.2018

flag_of_poland-state_0.previewПольська торгова компанія з 20-річним досвідом роботи на ринку молочної продукції, що займається купівлею та обробкою продукції для кінцевого розповсюдження, включаючи логістичні послуги, шукає виробника вершкового масла в блоках. Потенційні українські партнери повинні мати дозвіл та сертифікати на експорт до ЄС. Мова спілкування  – російська.

Міжнародний трейдер і оптовий виробник товарів з металургійного, нафтогазового та  аграрного сектору (метал, концентрат, руда, зерно, харчові олії, нафта, газ, нафтохімія), шукає прямих виробників сталевих заготовок з квадратним зрізом гарячого прокату (HOT ROLLED SQUARE STEEL BILLETS; ST-3SP/PS & ST-4SP/PS & ST-5SP/PS (AS PER GOST 380-94, TU U 14-2-1230-99). Потенційні партнери повинні відповідати вимогам міжнародних стандартів, підтвердженими сертифікатами якості. Мова спілкування  – англійська.

Якщо ви маєте що запропонувати іноземним партнерам, повідомляйте про зацікавленість у співпраці на адресу: sourcing@epo.org.ua  Дедлайн для подачі пропозицій  – 27 квітня 2018 року.

27.03.2018

Джерело