Комерційна пропозиція
Дата: 28.02.2018

flag_of_israel.svgПровідна ізраїльська компанія шукає якісних виробників сировини для харчової промисловості для довгострокової співпраці. Компанія зацікавлена в імпорті сировини для ізраїльських кормових і продовольчих ринків і бажає зв’язатися безпосередньо з виробниками, а не трейдерами.

Про замовника: Компанія  є сімейним бізнесом, що спеціалізується на представництві компаній з усього світу на ізраїльському ринку, починаючи з 1996 року. Вона добре відома на ізраїльських кормових і продовольчих ринках та має торговельні зв’язки з найбільшими ізраїльськими кормовими заводами. Займається переважно рослинною традиційною та органічною сировиною та тваринною сировиною для виробництва кормів.

Компанія постійно шукає високоякісних виробників сировини, наприклад, побічні продукти птахівництва, шматочки риби / лосося; криль, овочеве масло з кислотами, DDGS; зерна кукурудзи, пшениці, ячменю, соя, овес, клейковина, висівки, цукрові буряки  та ін.

Дізнатися більше деталей, а також повідомити про зацікавленість у співпраці можна за посиланням http://bit.ly/2BtQdws (щоб залишити заявку, натисніть на “Request more information” в формі за посиланням).

Джерело