Безкоштовний онлайн-курс для експортерів
Дата: 22.02.2018

67567studylЗ 1 березня 2018 року розпочинається онлайн-курс Smart exporter: електронні ресурси, регулювання та вимоги для експорту до ЄС на платформі EdEra.

Курс розвиває навички використання безпрецедентної кількості сучасних онлайн-інструментів для отримання аналітичної, регуляторної та маркетингової інформації, дає розуміння суті регулювань і стандартів Європейського Союзу у процесі ведення експортної діяльності. 

Інформація і практичні приклади для курсу відібрані з огляду на інформаційні потреби українських експортерів під час експорту та для розвитку бізнесу на Єдиному європейському ринку. Курс стане корисним у першу чергу для спеціалістів, консультантів та експортних менеджерів, держслужбовців, що за сферою діяльності дотичні до експорту та торгівлі.

Перевірка та якісна оцінка матеріалів курсу здійснювалася групою про-боно консультантів: експертів і практиків з харчової безпечності, технічного регулювання, інтелектуальної власності, державних закупівель, а також власників бізнесу і експортних консультантів.

Програма курсу:

  • Модуль 1. Портал Європа, стандарти, робота зі статистикою
  • Модуль 2. Технічне регулювання ЄС: архітектура, принципи, бази даних
  • Модуль 3. Регулювання та електронні ресурси з безпечності їжі, кормів, тварин та рослин
  • Модуль 4. Електронні ресурси ЄС щодо інтелектуальної власності
  • Модуль 5. Інформація по заснуванню бізнесу в ЄС, пошук і перевірка партнерів в ЄС
  • Модуль 6. Митні і податкові бази даних, джерела маркетингової інформації, державні закупівлі

Деталі тут