Новини підприємств області
Дата: 20.02.2018

small

ЧПТП Джі-Ен-Ел представило свою продукцію у складі оновленого українського колективного стенда на третій за розміром у світі та головній виставці продуктів харчування на Близькому Сході Gulfood 2018 в Дубаї.

Цього року українську харчову промисловість на стенді представляють 35 компаній-виробників з усієї країни. Це виробники олії, борошна, макаронних та хлібопекарських виробів, солодощів, круп та бобових, насіння та горіхів, зернових культур, яєць, соусів та томатної пасти, молочних та м’ясних продуктів, напівфабрикатів та харчових добавок. Ще майже 30 українських компаній прибули на виставку у складі бізнес-делегації, щоб краще вивчити ринок та ознайомитися зі світовими тенденціями галузі. 


 

si_bat_84vdxz11Щороку Інститут Top Employers проводить міжнародні дослідження, за якими визначають провідних роботодавців у світі – тих, хто пропонує відмінні умови роботи, підтримує та розвиває таланти на всіх рівнях організації, та прагне постійного вдосконалення практик роботи з персоналом. У 2018 році Бритіш Американ Тобакко Україна отримала дві нагороди - Top Employer Europe 2018 (Кращий роботодавець Європи) та Top Employer Україна 2018 (Кращий роботодавець України).

Детальніше тут