Qatar International Agricultural Exhibition 2018
Дата: 19.02.2018

agriteq-logo-website-en-newcolorЗ 20 по 22 березня 2018 року в м. Доха (Катар) відбудеться престижна міжнародна сільськогосподарська виставка Qatar International Agricultural Exhibition 2018.

Організатор - компанія IFP Qatar.

Захід проводиться під патронатом Еміра Катару шейха Таміма Аль Тані. Серед офіційних спонсорів та організаторів – Міністерство муніципалітетів та екології Катару.

До участі у форумі запрошуються провідні міжнародні та місцеві компанії, які спеціалізуються на вирощуванні, зберіганні, переробці сільськогосподарської продукції, виробництві продовольчих товарів, кормів для тваринництва, виготовленні, експлуатації та обслуговуванні сільгосптехніки та обладнання, обробці ґрунтів та захисті рослин, а також інших, споріднених з сільським господарством галузях. 

Міністерством муніципалітетів та екології Катару планується виділити, на безкоштовній основі, для дипломатичних представництв, акредитованих в Катарі, виставкову площу (частково умебльовані стенди з освітленням, килимовим покриттям, електричними розетками площею 18 кв.м) для формування міжнародних павільйонів.

Додаткову інформацію щодо умов участі, порядку оформлення необхідних документів можна отримати від організаторів:

IFP Qatar

Tel.: +974 44329900, Fax: +974 4443 2891

E-mail: karl.klimos@ifpqatar.com

Mr. Karl Klimos - Project Manager

Джерело