Nature Expo 2018
Дата: 13.02.2018

nature-expo27-29 квітня 2018 року у м.Рига (Латвія) відбудеться Міжнародна виставка сільськогосподарської промисловості International Agriculture, Horticulture and Forestry Fair (NATURE EXPO) 2018.

Виставка відобразить останні досягнення в трьох головних сегментах агропромислового сектору - сільське господарство, садівництво та лісове господарство.

Основні категорії виставки: 

Сільське господарство - (з трьома підрозділами - виробництво, інфраструктура, управління) представить нові технології та найсучасніше обладнання для рослинництва, садівництва, вирощування і селекції культур, тваринництва, рибництва, кормовиробництва, сировину і матеріали, в т.ч. посівні матеріали, добрива та ін., а також рішення сільської інфраструктури (будівництво та техобслуговування доріг і об'єктів, комунальне господарство, енергетика і теплотехніка, зберігання і облік сільгосппродукції, охорона навколишнього середовища - зелені аграрні технології, екологічно чисті машини і обладнання та ін.) і сучасні технології управління сільськогосподарським виробництвом, рішення логістики, корисні поради та консультації експертів по ноу-хау та інновацій в сільському господарстві.

Садівництво - збере професійних садівників, флористів, галузевих фахівців та всіх, хто захоплюється квітникарством і любить працювати в саду. Буде організовано яскравий конкурс флористів.

Лісове господарство - надасть можливість дізнатися про останні новинки і тенденції розвитку лісової промисловості, вдосконалення традиційно застосовуваних технологій, практичне використання деревини, деревних продуктів, лісоматеріалів.

Деталі на офіційному сайті: http://www.bt1.lv/nature/