Комерційні пропозиції
Дата: 12.02.2018

saw_timber_0405_1Міжнародна компанія, що займається продуктами деревообробки, шукає партнерів для освоєння ринків Далекого і Близького Сходу. Компанія прагне побудувати довгострокові ділові відносини з українськими виробниками пиломатеріалів / пилорами, лісопилками. 
Компанію цікавлять вироби з деревини хвойних порід (ялини /сосни), різного розміру, висушених в сушильній камері, а також деревини різних сортів на експорт.
Потенційними партнерами можуть бути середні та великі лісопилки, які мають велику продуктивність і займаються великими обсягами. Компанії повинні володіти англійською мовою.



0ef370baf68aed52d9041293d2a56b8eКанадська компанія з 10-річним досвідом роботи на ринку сільськогосподарських продуктів (зернові/біомаса/поновлювані енергетичні продукти), що експортуються Японію, Корею, Китай, Тайвань, шукає партнерів-виробників натуральних олій, таких як соя та соняшникова олії (серед інших), які можна використовувати для виробництва енергії в Японії. Потенційний партнер повинен мати досвід роботи з експортними ринками та володіти англійською мовою.

 

 

Якщо ви маєте що запропонувати іноземним партнерам, повідомляйте про зацікавленість у співпраці на адресу: sourcing@epo.org.ua Дедлайн для подачі пропозицій – 9 березня 2018 року.

Джерело