Виставка м'ясної індустрії
Дата: 07.02.2018

red-meat.640

З 25 по 27 квітня 2018 року у м.Брашов (Румунія) відбудеться конференція-виставка м'ясної індустрії "INDUSTRIA CARNII LA RAFT"

Конференція запропонує переговорну платформу для експертів м'ясної продукції, тваринництва та роздрібної торгівлі. Очікується, що у заході візмуть участь більше ніж 200 представників м'ясної промисловості та суміжних галузей, постачальників сировини, матеріалів, пакувального обладнання.

Порядок денний передбачає обговорення актуальних питань щодо лінії росту в сучасній торгівлі, онлайн торгівлі, експорту м'яса в роздрібні мережі, тенденції та показники споживчих переваг, роль готової їжі, розвиток місцевих брендів і інші теми, що стосуються упаковки продукції, оптимізації виробничих процесів та професійної підготовки фахівців. Беручи участь у даному заході, у вас є багато можливостей для просування, серед яких: можливість представити свою компанію, товари чи послуги, зробивши виступ або організувавши виставковий стенд із дегустацією, демонстрацією технології тощо. 

Контактна інформація організаторів для зацікавлених взяти участь у згаданих заходах - Flavius MARIN Mobil: +4 0734 333 589 | Tel/Fax: +4 021.450.50.64 email flavius.marin@industriacarnii.ro  email flavius.marin@agrofood.ro                web www.industriacarnii.ro web www.agrofood.ro

Джерело