Круглий стіл з теми Транскордонне співробітництво
Дата: 05.02.2018

cross-border8 лютого 2018 року в м. Київ відбудеться круглий стіл «Чи сприяють програми транскордонного співробітництва ЄС реалізації стратегії регіонального розвитку в Київській області? – презентація дослідження», під час якого експерти обговорюватимуть, як найефективніше поєднати можливості стратегічного документу області та програм транскордонного та територіального співробітництва, що діють в регіоні. Це, зокрема, допоможе оцінити та підвищити ефективність використання допомоги Україні з боку ЄС. Учасники заходу також дізнаються як проходило дослідження в усіх прикордонних областях країни.
Захід співорганізовують Громадська організація “Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень”, ГО "Центр транскордонного співробітництва", Громадська організація «Експертна група СОВА» за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Громадська синергія».
Час проведення: 11.00-13.00
Місце проведення: Київ, площа Лесі Українки, 1
Спікери заходу: 
• Пильгун Лариса, ГО «Експертна група СОВА»
• Вдовенко Юрій, ГО "Центр транскордонного співробітництва"
До участі запрошуються представники регіональних органів влади і самоврядування, члени робочих груп з розробки СРР, представники транскордонного та територіального співробітництва, зацікавлені представники широкої громадськості та громадські експерти, представники засобів масової інформації. 
Прохання обов’язково повідомити про бажання бути присутнім на заході!

Контактна особа: Лариса Пильгун, pylgunlv@gmail.com, +380679934116

Довідково: круглий стіл проходитиме в рамках проекту «Синергія програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку в Україні – вікно можливостей для прикордонних областей», який реалізує ГО «Поліський фонд міжнародних та регіональних досліджень» в партнерстві з Асоціацією регіональних аналітичних центрів за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» та під егідою Української національної Платформи Форуму громадянського суспільства Східного Партнерства. Метою проекту «Синергія програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку в Україні – вікно можливостей для прикордонних областей» є підвищення ефективності виконання регіональної політики та транскордонного співробітництва в прикордонних регіонах України (в т.ч. в контексті використання Україною допомоги з боку ЄС) через посилення позитивного синергетичного ефекту від взаємодії програм транскордонного співробітництва та стратегій регіонального розвитку у Чернігівській, Київській, Житомирській, Рівненській, Волинській, Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій та Одеській областях.

Джерело