Конкурс з адвокації заходів зі сприяння торгівлі
Дата: 05.02.2018

ier_logo_bb-e1433889262622-720x240Громадська організація «Інститут економічних досліджень та політичних консультацій» (ІЕД) за фінансової підтримки Європейського Союзу з 2014 року реалізує проект «Діалог зі сприяння торгівлі», який спрямований на розвиток міжнародної торгівлі через активізацію співпраці представників бізнесу, громадянського суспільства та органів державної влади.
Важливою складовою проекту є підтримка регіональних організацій громадянського суспільства. Зважаючи на актуальність питань, пов’язаних зі спрощенням процедур торгівлі та розуміючи важливість участі громадськості у розробці і реалізації заходів у цій сфері ІЕД оголосив третю хвилю конкурсу грантів з адвокації заходів зі сприяння торгівлі.

Метою конкурсу є покращення умов здійснення зовнішньоекономічної діяльності, зокрема шляхом удосконалення практики реалізації відповідних нормативно-правових актів та посилення прозорості діяльності органів влади, через забезпечення участі широкого кола громадських організацій в адвокації питань, пов’язаних із сприянням та спрощенням процедур торгівлі.

До участі у конкурсі запрошуються громадські організації, які мають:
• статус неприбутковості та офіційно зареєстровані в Україні не менше ніж 1 рік
на дату завершення конкурсу;
• спроможність впроваджувати грантові проекти та звітуватися за ними
(включаючи фінансове звітування);
• досвід практичної роботи у сфері сприяння міжнародній торгівлі та спрощення
відповідних процедур;
• веб-сайт організації та/або сторінку у фейсбуці.

Конкурс не передбачає надання грантів політичним партіям, релігійним громадам, органам державної влади та пов’язаним із ними громадським організаціям. Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням
http://tfd.ier.com.ua/wordpress/uk/2018/01/30/1516/
або за тел.+38 044 278-63-42 Михайличенко Костянтин, менеджер грантів та контрактів.