Комерційна пропозиція
Дата: 30.01.2018

nimechchinaНімецька компанія, яка спеціалізується на торгівлі запчастинами для легкових автомобілів, вантажних автомобілів і автобусів, а також для обладнання бурильної та цементної промисловості, шукає постачальників запасних частин з досвідом у міжнародній торгівлі для розширення своєї товарної лінії та пропонує дистриб’юторський договір. 

Про компанію-замовника:

Замовник – німецький сімейний бізнес, який вже 30 років успішно постачає запасні частини для європейських транспортних засобів та машин.

Асортимент продукції включає запасні частини для легкових автомобілів (оригінальні запчастини від Mercedes Benz, BMW, Opel), вантажних автомобілів та автобусів (оригінальні запчастини від Mercedes Benz, MAN, DAF, виробники оригінальних виробів обладнання від Orange, Mahes, Goetze, Bosch). , Elrin, Victor Reinz, Behr, MANN Фільтри (поршні, вкладиші та підшипники, форсунки для інжекторів, інжекторні насоси, інжектори, прокладки, ущільнювальні кільця, радіатори, охолоджувачі, вентилятори, лопаті вентиляторів, повітряні фільтри, масляні фільтри, паливні фільтри, гідравлічні фільтри).

Спеціально для вантажних автомобілів та автобусів компанія постачає:

  • Гідравлічні та пневматичні системи (наприклад, повітряні сушарки, підсилювачі зчеплення, гальмівні клапани від Wabco)
  • Системи підвіски (параболічні пружини, трапецієподібні пружини, U-образні болти від Schomcker);
  • Системи передачі (диски зчеплення, пластини зчеплення, підшипники випуску, комплекти зчеплення від Sachs)
  • Рульові системи (рульові насоси, рульові механізми з ZF)
  • Електричні системи (фари, стартери, генератори Bosch)

Компанія займається оригінальними запчастинами для більш ніж 20 брендів (Allison, Bucyrus, Caterpillar, Case, Champion, Clark Michigan, Cummins, Detroit Diesel, Dresser, Euclid, Haulpak, Hitachi, Ingersoll Rand, JCB, від п’яти наступних брендів (Donaldson: Federal Mogul, Garrett), а також деталі OEM (усі види фільтрів, деталей двигунів, турбонагнітачів, насосів), Komatsu, O & K, P & H Crane, Terex, Unit Rig, VME, Volvo) , Швіцер, Вікерс).

Компанія також постачає цементну промисловість системами фільтрів та фільтр-мішками, конвеєрними ланцюгами, ланцюгами передач, зірочками, роликами, вентиляторами, агрегатами стисненого повітря.

Компанія спеціалізується також на буровому обладнанні для кар’єрів, а також на підземних шахтах (бурові верстати для вибухових отворів, особливо для цементних заводів, бурові установки для буріння свердловин, бурові машини для розвідки).

Дізнатися більше деталей, а також повідомити про зацікавленість у співпраці можна за посиланням http://bit.ly/2DFLIkP (щоб залишити заявку, натисніть на “Request more information” в формі за посиланням).

Джерело