Зустріч для жінок у бізнесі з експортним потенціалом
Дата: 26.01.2018

ahr0chm6ly9nywxszxj5lm1hawxjagltcc5jb20vn2m3ztrkztllyja0mmyxmwvhotllythlns9pbwfnzxmvzjdinjdjmgmtmzyzny00nzllltk1ogitntjjogiyy2vlnjfjlmpwzwНа базі Платформи She Exports Офісу з просування експорту триває серія зустрічей-дискусій SheTalksСlub з жінками, які надихають та мотивують, для власниць бізнесів та жінок на керівних посадах в експортно орієнтованих компаніях.

1 лютого 2018 року о 17:00 Офіс з просування експорту запрошуює жінок-керівниць та власниць бізнесу на SheTalks Club за участі жінок із різних областей України та різних сфер діяльності, які поділяться власним досвідом розвитку бізнесу. Програма заходу передбачає історії українських жінок про те, як досягти успіху власницям бізнесу та жінкам на керівних посадах, та дискусію про Платформу She Exports Офісу з просування експорту.

Гості, які поділяться власним досвідом:

Ірина Мірошник, президент IMMER Group, членкиня правління European Rotogravure Association, членкиня Комітету стійкого розвитку EAFA/FPE. Входить до рейтингу 100 найвпливовіших жінок України (Журнал «Фокус», 2017).

Дар’я Антоненко, операцiйний директор ТОВ «Айсберг» Лтд (м. Одеса), засновниця та керуючий директор ТОВ «Айсберг–Азія» (м. Алмати, Республіка Казахстан), заступник директора Української Асоціації Виробників Електротехніки.

Ольга Філатова, власниця готельно-оздоровчого комплексу Edem Resort Medical & Spa (Львівська область). Переможниця премії «Людина Року 2015» у номінаціі «Краща інвестиція України. Нагороджена орденом Святої Анни за заслуги перед Батьківщиною.

Модераторка: Мар’яна Каганяк, Керівниця Офісу з просування експорту.

Захід відбудеться 1 лютого 2018 року о 17:00 в приміщенні UNIT.City,  який надає організаційну підтримку, за адресою: Київ, вул. Дорогожицька, 1.

Участь у SheTalks Club можлива лише за умови онлайн-реєстрації та отримання підтвердження реєстрації Офісом з просування експорту.

РЕЄСТРАЦІЯ триває до 30 січня за посиланням: https://goo.gl/wWBeoe

Джерело