Комерційна пропозиція
Дата: 25.01.2018

flag_of_france_0.previewФранцузька компанія, яка займається роздрібною торгівлею обладнанням та аксесуарами для ванних кімнат (душові кабіни, шланги, крани, милотримачі та ін.), прагне розширити свій бізнес у Франції, та шукає європейських постачальників або виробників.

Головним завданням французької компанії є розширення свого каталогу новими та інноваційними продуктами, щоб продавати їх приватному та державному сектору. Потенційні партнери повинні мати досвід міжнародної торгівлі та бути постачальниками/ виробниками якісних та інноваційних продуктів у сфері аксесуарів та обладнання в будь-якому (від низького до високого) ціновому сегменті. Бажано, щоб потенційний партнер був постачальником або виробником, який ще не був представлений на французькому ринку. Наявність сертифікатів буде перевагою.

Дізнатися більше деталей, а також повідомити про зацікавленість у співпраці можна за посиланням http://bit.ly/2DvJDHt (щоб залишити заявку, натисніть на “Request more information” в формі за посиланням).

Джерело