Презентація China International Import Expo
Дата: 25.01.2018

1 лютого 2018 року о 17-00 в готелі Інтерконтиненталь (Київ) офіційна делегація Міністерства комерції КНР, уряду м. Шанхай, посольства КНР в Україні та за підтримки ТПП України буде презентувати виставку China International Import Expo для вітчизняного бізнесу та урядових структур України.

Реєстрація доступна до 29 січня 2018 року.

Торгово-промислова палата України, як офіційний представник виставки China International Import Expo в Україні, формує експозицію українських компаній.

Про виставку

5-10 листопада 2018 року в Шанхаї відбудеться наймасштабніша виставка імпортних товарів і послуг для Китаю – China International Import Expo. Захід задуманий генеральним секретарем ЦК КПК, головою КНР паном Сі Цзіньпін,  приймає захід Міністерство комерції КНР та Уряд м. Шанхай, підтримку надають Світова організація торгівлі та Організація промислового розвитку при ООН.

Мета виставки – презентація іноземних товарів та послуг для ринку Китаю, зміцнення співпраці між іноземним і китайськім бізнесом, збільшення імпорту в країну до 10 трлн. доларів США. Виставка буде розміщена на площі майже 250 тис. кв.м в 6 галузевих товарних павільйонах та павільйоні послуг. Будуть представлені товари та послуги галузі АПК та продовольства, автомобілебудування, медичних товарів, обладнання та послуг, легкої промисловості та споживчих товарів, побутової електроніки та комп’ютерних технологій, технологічного обладнання для промисловості, послуги в сфері туризму, освіти та культури, дизайну, фінансових і ІТ послуг та інше.
 
Особливу увагу керівництво Китаю приділяє змісту та значущості цього заходу для китайського бізнесу та країни в цілому. Майже всі міністерства та відомства, галузеві асоціації та організації в Китаї та дипломатичні установи за кордоном працюють над формуванням експозицій по кожні галузі та цільовою аудиторією виставки. За оцінками Організаторів свої товари та послуги на виставці презентують компанії з понад 100 країн світу, відвідають виставку понад 150 тисяч профільних імпортерів і споживачів з Китаю та інших країн. 
З питань участі у виставці чи презентації просимо звертатись до ТПП України:
 
- Голято Андрія +380 (67) 662-96-56, avg-zed@ucci.org.ua;

- Малахівської Станіслави +380 (67) 232-92-20, ems58@ukr.net

- Жданова Ігоря +380 (95) 820-95-19, ishdanov@gmail.com