Економічний форум «Україна-Баварія 2018»
Дата: 15.01.2018

logo_ahk_ukraine24 січня 2018 року в м.Мюнхен (Німеччина) відбудеться Економічний форум "Україна-Баварія 2018". 

Організатором форуму виступає Німецько Українська промислово-торговельна палата, у співпраці з Промислово – Торговельною палатою Мюнхена та Верхньої Баварії та Міністерством Економіки та засобів масової інформації, енергетики і технологій Баварії. 

В рамках форуму Німецько-Українська промислово-торговельна палата організовує  для українських підприємств, які працюють в таких галузях, як IT, машинобудування/забезпечення комплектуючими у промисловості та харчові продукти, інформаційну ділову поїздку до Німеччини.

Під час візиту підприємці матимуть нагоду ознайомитись з актуальною економічною ситуацією на ринках Німеччини та Європи і основними аспектами ведення бізнесу в Німеччині, отримати консультації щодо інвестиційних можливостей, а також провести ділові зустрічі та переговори згідно профілю діяльності Вашого підприємства та Ваших експортних ініціатив.

Для участі у діловій поїздці необхідно зареєструватися за наступним лінком: http://ukraine.ahk.de/ua/powermail-formulare/ukraine-bayern-2018-ua/

Звертаємо Вашу увагу на те, що з організаційних міркувань реєстрація у поїздці можлива до 17 січня 2018 року.

Якщо у Вас будуть виникати організаційні питання, звертайтесь до Дрозд Катерини – Kateryna.drozd(at)ukraine.ahk.de

щодо організації ділових зустрічей та проведення B2B переговорів до Міруса Олега – Oleh.mirus(at)ukraine.ahk.dehttp://ukraine.ahk.de/