Міжнародна виставка промислової продукції, обладнання та сучасних технологій
Дата: 05.01.2018

flag_of_turkmenistanВ період з 31 січня по 2 лютого 2018 року в м. Ашгабат, Туркменістан, вперше буде проходити Міжнародна виставка промислової продукції, обладнання та сучасних технологій, організаторами якої виступає Торгово-промислова палата Туркменістану і виставкова компанія «International Trade Fairs Group LTD" (ITF GROUP LTS).

Міжнародна виставка промислової продукції, обладнання і сучасних технологій буде ключовою подією для галузевого сектора Туркменістану і важливим міжнародним форумом, на якому учасникам буде надана можливість отримати розширену інформацію про інвестиційний клімат та перспективи розвитку промислового сектора Туркменістану.

Цей захід стане платформою для інтенсивного обміну досвідом і місцем зустрічей представників як державного, так і приватного секторів. Експоненти продемонструють свої кращі досягнення, які незабаром зможуть бути реалізовані в конкретних контрактах і проектах.

ТПП Туркменістану готова надати всебічну підтримку, включаючи візове запрошення і організацію двосторонніх зустрічей за бажанням експонентів з представниками ділових кіл Туркменістану.

Більш детальну інформацію можна отримати в оргкомітеті Торгово-промислової палати Туркменістану:

Тел: +9931239388838 Факс: +99312398871

Ел.пошта: exhibition@cci.gov.tm, atanepes.exhibition@gmail.com, elena.exhibition@gmail.com Веб-сайт: www.itfgroupexpo.com

Джерело