Комерційна пропозиція
Дата: 04.01.2018

Офіс з просування експорту повідомляє про зацікавленість румунської компанії, що  є найбільшим виробником та переробником меду в Румунії, у пошуку сировинних постачальників/прямих виробників якісного меду в Україні.

Компанія обслуговує найважливіших ритейлерів у Румунії, таких як Kaufland, Carrefour, Metro, Selgros, Penny XXL Mega Discount, Lidl Romania, а також Lidl Bulgaria, тому для задоволення постійного попиту, шукає нових надійних виробників / постачальників меду, які хотіли б розпочати довгострокове партнерство за дистриб’юторськими угодами.

Вимоги до продукції:

Мед повинен бути натуральним, без антибіотиків, консервантів та генетично модифікованих організмів (необхідні сертифікати відповідності та аналізи для антибіотиків / пестицидів). Мед повинен повністю відповідати вимогам ЄС до даного виду продукції.

Вимоги до партнерів:

Потенційні партнери повинні добре орієнтуватися на ринку медової продукції, бути постачальниками/ виробниками якісних сировинних матеріалів (у повній відповідності до вимог ЄС) та мати  досвід у міжнародній торгівлі.

Дізнатися більше деталей, а також повідомити про зацікавленість у співпраці можна за посиланням http://bit.ly/2Ecb6vl (щоб залишити заявку, натисніть на “Request more information” в формі за посиланням).

04.01.2018

Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації не несе відповідальності за достовірність інформації, що міститься в комерційних пропозиціях закордонних господарюючих суб'єктів.