Anuga FoodTec 2018
Дата: 22.12.2017

anugafoodkeln20-23 березня 2018 року у м.Кельн (Німеччина) проходитиме Anuga FoodTec 2018 - 8-а Міжнародна спеціалізована виставка технологій харчової промисловості..

Anuga FoodTec - найбільша виставка харчових технологій, проводиться 1 раз на 3 роки в Кельні. Як відзначають організатори, така частота проведення форуму в повній мірі відповідає циклу оновлень на ринку харчової продукції.

Anuga FoodTec - платформа для взаємовигідного діалогу між промисловим сектором виробництва продуктів харчування та індустрією харчових технологій. Вона представляє інновації і прогресивні рішення на всіх стадіях виробничого циклу - від сировини і процесів його обробки до найбільш високотехнологічних процесів. Виставка відкрита тільки для фахівців.

На Anuga FoodTec 2015 понад 1500 компаній представили на виставці нові технології, машини і обладнання для виробництва, переробки і упаковки продуктів харчування і напоїв.
Частка зарубіжних учасників склала близько 56% (в 2012 р 51%), а виставкова площа зросла до 121000 кв. м (брутто) в 4-10 павільйонах виставкового комплексу Кельна. Найбільші експозиції представили компанії з Італії, Нідерландів, Данії, Франції, Швейцарії та Туреччини. Організатори очікують приблизно 43000 відвідувачів з усього світу.

Тематика виставки Anuga FoodTec охоплює виробництво всіх видів продуктів і напоїв:

Технології переробки
Технології упаковки
Автоматизація та керування.
Безпека продуктів і контроль якості
Сервіс, захист навколишнього середовища, біотехнології
Холодильні технології та кондиціонування повітря
Конвеєри, транспортування, склади
Інгредієнти і добавки
Запчастини, комплектуючі, обробка поверхонь

Детальніше про участь у виставці можна дізнатися на сайті: http://www.anugafoodtec.com/aft/index-4.php