Візит делегації Чернігівської області до м. Рієка Приморсько-горанської жупанії
Дата: 25.04.2013

З 22 по 24 квітня голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко та заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло перебували з візитом у Приморсько-горанській жупанії (Республіка Хорватія).
Мета візиту - поглиблення українсько-хорватських міжрегіональних зв’язків, сприяння активізації зовнішньоекономічної діяльності Чернігівської області, активізація співпраці в культурно-туристичній, науковій і освітній сферах між Чернігівською областю та Приморсько-горанською жупанією.


В рамках офіційного візиту підписано Угоду між Чернігівською облдержадміністрацією і Приморсько-горанською жупанією про співробітництво у торговельно-економічній, науково-технічній, гуманітарній та соціальній сферах.
В офіційних заходах також взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Хорватія Олександр Левченко, голова Культурного товариства русинів і українців PGC "Rušnjak" Володимир Провчий, а також представники Культурно-просвітницького товариства русинів і українців "Kaljina".