China International Import Expo 2018
Дата: 12.12.2017

chinaexpoЗа інформацією Посольства Китайської Народної Республіки в Україні у період з 5 по 10 листопада 2018 р. в м.Шанхай (Китайська Народна Республіка) проходитиме міжнародна виставка "China International Import Expo 2018". Вказаний захід був офіційно анонсований Президентом КНР Сі Цзіньпінем на Форумі "Одного поясу-одного шляху" в травні цього року.

Міжнародний захід є одним з найбільш пріорітетних виставково-ярмаркових заходів для Китайської Народної Республіки. Очікується, що у заході візьмуть участь компанії з понад 100 країн світу.

До участі у виставці запрошуються виробники товарів у наступних категоріях: промислове обладнання, побутова техніка, автомобільних транспорт, одяг та споживчі товари, харчова та аграрна продукція, медичне обладнання та продукція, а також компанії, які надають послуги у сферах: туризм, новітні технології, культура та освіта, проектування та дизайн, аутсорсинг.

Мінекономрозвитку розглядається можливість участі України у міжнародній виставці "China International Import Expo 2018" з Національним павільйоном.

У разі вашої зацікавленості щодо участі у виставці, просимо надати до 18.12.2017 року в електронному вигляді (uzez_cg@ukr.net) зазначену нижче інформацію:

1) чи готові ви взяти участь у виставці
2) чи готові ви покрити видатки на свою участь у виставці у повному обсязі або частково (у такому випадку орієнтувати який розмір фінансової допомоги потрібен)
3) інформаційну довідку про підприємство (українською мовою) з інформацією про те, до якої галузі відноситься підприємство, детальною інформацією про продукцію/послуги підприємства, а також перелік країн до яких експортується продукція/послуги.