Угода про асоціацію: результати третього моніторингу
Дата: 07.12.2017

13600612 грудня 2017 відбудеться презентація звіту «Україна та Угода про асоціацію: моніторинг виконання з 1 грудня 2016 року до 1 листопада 2017 року», яка розпочнеться о 18:00 за адресою – Київ, вул. Десятинна 12. 

Організатори – ГО «Український центр європейської політики» та Konrad Adenauer Stiftung Ukraine Участь у заході є безкоштовною за умови реєстрації за цим посиланням: https://goo.gl/forms/PIWHi9j7LKVt0bHe2

Під час заходу відбудеться презентація результатів третього експертного моніторингу щодо виконання Україною зобов’язань в частині адаптації законодавства до вимог ЄС. Зокрема, експерти презентують прогрес у адаптації національного законодавства в 10 сферах, а саме: транспорт, захист прав споживачів, митні питання та сприяння торгівлі, технічні бар’єри у торгівлі, підприємницька діяльність та торгівля послугами, енергетика, оподаткування, навколишнє середовище, діяльність компаній, соціальна політика та громадське здоров’я у період з 1 грудня 2016 року до 1 листопада 2017 року.

Представники іноземних посольств, народні депутати, профільні заступники міністрів та громадські експерти обговорять досягнуті результати та проблемні питання, що виникають під час адаптації законодавства.

Детальніше про умови участі за посиланням

Джерело