Міжнародний тендер
Дата: 07.12.2017

800px-flag_of_jordan.svgУряд ЙХК через Міністерство енергетики та мінеральних ресурсів (МЕМР) зацікавлений у дослідженні потенціалу видобутку газу та нафти традиційними або нетрадиційними методами на території шести ділянках Королівства (Серхан, Азрак, Вест Сафаві, Північний Хайленд, Джафр і Мертве море).

У зв’язку з цим, Уряд ЙХК оголошує пошук кваліфікованих компаній, що здійснюють дослідження покладів газових і нафтових родовищ і бажаю взяти участь у згаданому тендері.

У разі зацікавленості компанії можуть надсилати свої заявки на електронну пошту: generals@memr.gov.jo з темою листа “Jordan MEMR - Oil and Gas Exploration EOI” до 15:00 31 грудня 2017 року.

У листі має бути вказано назву компанії, адресу головного офісу (штаб-квартири), веб-сторінку, контактну особу та короткий опис (профіль) організації.

Після відбору компаній МЕМР надасть додаткові тендерні документи для підготовки та подачі планів дослідження. За результатами позитивного розгляду заявко буде підписано меморандум про взаєморозуміння між йорданською стороною та організацією.

Більш детальну інформацію про тендер можна отримати на сайті:  http://www.memr.gov.jo/Pages/viewpage.aspx?pageID=302.

Джерело