Панельна дискусія від Представництва ЄС в Україні
Дата: 29.11.2017

28 листопада 2017 року експерти Представництва Європейського Союзу в Україні провели в м.Чернігів панельну дискусію за участю представників малого та середнього бізнесу Чернігівщини. Мета зустрічі – допомогти підприємцям відкрити шлях до Європейського ринку.

«Багато українських підприємців уже працюють на ринках ЄС, і завдання сьогоднішньої дискусії – аби люди, які мають досвід співпраці з ЄС і взагалі досвід роботи на глобальних ринках, поділилися із підприємцями, які готуються до цього виходу», — розповідає керівник освітніх і маркетингових проектів Києво-Могилянської бізнес-школи Павло Білодід. 

Чернігівщина – це двадцять третій регіон, який приймає в себе Представництво ЄС в Україні та Києво-Могилянську бізнес школу. У ході дискусійних клубів експерти діляться порадами, як презентувати себе за межами України, як використовувати міжнародні програми підтримки, як довести іноземному покупцю якість свого товару та як позбутися стереотипів в українському бізнесі.

Протягом трьох днів делегація Представництва ЄС в Україні проведе низку тренінгів та інтерактивних ігор для бізнесменів Чернігова та Ніжина, а також зустрінеться із представниками владних структур Чернігівщини. Усі заходи матимуть навчальний і просвітницький характер.

Джерело