Міжнародний Трейд-клуб в Чернігові
Дата: 28.11.2017

2017_11_24_forum_investicii_decentralizaciya_57Днями нашу область відвідали представники Міжнародного Трейд-клубу в Україні. До делегації увійшли представники більш ніж 15 Посольств зарубіжних країн, акредитованих в Україні та міжнародних організацій.  Очолив делегацію Міжнародного трейд-клубу Радник Посольства Словацької Республіки в Україні Роман Жатко.

Це вже не перший візит представників цієї організації на Чернігівщину. Як і в минулі роки метою їх приїзду стало встановлення ділових контактів та обмін пропозиціями можливого співробітництва. Представників цьогорічної делегації у співпраці з Чернігівщиною цікавило сільське господарство, машинобудування, енергоефективні технології в промисловості й соціальній сфері.

Окрім зустрічі з керівництвом Чернігівської області, представники Трейд-клубу взяли участь у Першому регіональному форуму "Децентралізація та Інвестиції", провели переговори з підприємцями області, а також відвідали одне з потужних підприємств області та ознайомилися з туристичним потенціалом міста.

Довідково

Трейд-клуб – це громадська організація із представників 60 посольств іноземних держав і міжнародних організацій, акредитованих в Україні. Основною метою діяльності Трейд-клубу є інформування іноземних дипломатів про економічний, експортний, науково-технічний потенціал України та окремих регіонів, надання українським центральним та місцевим органам державного управління сприяння в залученні інвестицій, встановленні ділових контактів між вітчизняними та іноземними підприємцями.

taradeclu