Міжнародна конференція
Дата: 21.11.2017

5a09793946f5e03288314812 грудня 2017 року в м. Роттердам (Нідерланди) відбудеться міжнародна конференція «Innovation in Agrofood and Logistics».

Організаторами заходу з української сторони виступають Посольство України в Королівстві Нідерланди, Торгово-промислова палата України, Українсько-нідерландська ділова рада та Український центр сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC). З нідерландської сторони співорганізатором заходу є нідерландська бізнес-організація Rotterdam Partners.

Основна мета заходу – сприяння двосторонньому інвестиційному та інноваційному співробітництву в аграрній та інфраструктурній сферах.

Ця конференція надасть можливість для українського бізнесу показати свій величезний потенціал та продемонструвати інновації в згаданих сферах.

Згадана конференція буде присвячена питанням інновацій, логістики, торгівлі та розвитку бізнесу на ринку агропродуктів і надасть унікальну можливість нідерландським підприємцям отримати прямий контакт з потенційними партнерами з України.

До участі у заході запрошуються представники українських підприємств/організацій, які мають бажання налагодити та розвинути співпрацю з нідерландськими партнерами. Робоча мова Конференції – англійська.

У разі зацікавленості прохання до 24 листопада заповнити анкету-заявку. У разі, якщо від одного підприємства буде декілька учасників, прохання заповнювати  анкети на кожного учасника окремо.

Зареєструватися

За додатковою інформацією (умови участі, програма, вартість) прохання звертатися за тел.: +38 044 461-98-07, e-mail: isa-iprg@ucci.org.ua.