Future Business Forum 2017
Дата: 07.11.2017

forum-30-noyabrya-1-dekabrya-300x15730 листопада – 1 грудня 2017 року в Києві пройде міжнародний форум бізнес-інновацій Future Business Forum.

У столиці зберуться більш ніж 500 підприємців, власників бізнесу, топ-менеджерів корпорацій, представників недержавного сектору і не тільки, аби дізнатися, як розвинути бізнес і збільшити доходи, інтегруючи у свою діяльність сталий розвиток.

Спікерами Future Business Forum стануть топ-експерти у сфері систематизації бізнесу та впровадження інновацій, серед яких – Кирило Куницький, Ваче Давтян, Петро Синегуб, Євген Василенко, Сергій Позняк.

Спікери розкажуть:

  • про переваги та міжнародні практики прозорого бізнесу;
  • про стратегічне управління процесами для створення взаємовигідних і міцних відносин з партнерами, постачальниками та підрядниками;
  • про беззбитковий розвиток і масштабування бізнесу;
  • про створення умов, у яких співробітники максимально розкриють свій потенціал, підвищуючи ефективність і доходи компанії;
  • про підвищення привабливості бізнесу для інвесторів.

Кожна доповідь супроводжуватиметься обговоренням успішних рішень українських власників і міжнародних корпорацій, завдяки чому учасники форуму зможуть отримати практичні знання і навички.

Невід’ємною частиною заходу стане нетворкінг, пошук нових партнерів та бізнес-можливостей.

Реєстрація на форум за посиланням

Програма форуму

Джерело