Форум супутникових і космічних технологій
Дата: 31.10.2017

globalsatshowЗ 9 по 10 листопада 2017 року у м.Стамбул (Туреччина) проходитиме III-й Міжнародний форум космічних, супутникових і телекомунікаційних технологій Global SatShow-2017 під гаслом "Формування майбутніх комунікацій".

Організаторами заходу є Міністерство транспорту, мореплавства і комунікацій турецької Республіки, Незалежна асоціація промисловців і підприємців Туреччини (MUSIAD) та компанія "MediaCity" у взаємодії з Асоціацією супутникових операторів Європи, Близького Сходу і Африки (EMEA Satellite Operators Association, ESOA) і організацій Global VSAT Forum (GVF), Satellite Interference Reduction Group (sIRG) та Society of Satellite Professionals International (SSPI).

Global SatShow є щорічним мультисекторальним форумом космічної індустрії, в якому беруть участь міжнародні і турецькі розробники та виробники обладнання і технологій, постачальники послуг, регулятори ринку та, відповідно, споживачі, які представляють як космічну сферу, так і компанії державного, оборонно-промислового, фінансово-інвестиційного і нафтогазового секторів, операторів мобільного зв'язку, транспортно-логістичних компаній.

Програмою передбачено проведення міжнародної виставки та спеціалізованих тематичних засідань з питань розвитку взаємодії, науково-технологічного співробітництва, трансферу технологій. 

За даними організаторів, в заході братимуть участь делегації міністерств оборони та підприємств оборонно-промислового комплексу з понад 50 країн світу. 

В разі зацікавленості, Генеральне консультво України в Стамбулі готове надати відповідну підтримку вітчизняним суб'єктам щодо учасі у зазначеному заході.