Комерційна пропозиція
Дата: 23.10.2017

swedish-flag-mediumШведська компанія, яка спеціалізується на наданні консультаційних послуг у будівництві та управлінні проектами для промисловості та енергетики, у зв’язку з розширенням асортименту своїх послуг і відкриттям власного інтеренет-магазину,   шукає виробників/ постачальників:

  • матеріалів для внутрішніх та зовнішніх будівельних робіт та дизайну будівель для реалізації онлайн, а також 
  • обладнання для опалення, вентиляції та кондиціонування для реалізаціх в b2b сегменті.

Інтернет-магазин, який відкриється для шведського ринку вже цієї осені,  буде доступний як для компаній, так і для приватних осіб, які зацікавлені у підвищенні ефективності їх будівництва або пристосуванні продукту до їх індивідуальних потреб. 
Категорії які будуть доступні в інтернет-магазині:
– товари для екстер’єру – віконні жалюзі, мостові поручні тощо,
– товари для інтер’єру – карнизи, шафи тощо,
– спеціальні меблі – товари для саун та інше.
Компанія має сховище, також доступна майстерня у випадку, якщо продукт потребує переробки/ адаптації.

Потенційний партнер має постачати продукти, які можуть доповнювати іншу продукцію будівельної галузі. Перевага буде надаватися товарам, які не потребують серйозних модифікацій чи робіт з установки. Продукти повинні відповідати законодавству та стандартам ЄС.

Також компанія зацікавлена стати постачальником обладнання для будівництва, опалення, вентиляції та кондиціонування повітря, і  прагне  налагодити стійкі ділові відносини у довгостроковій перспективі для реалізації  імпортних товарів в цій сфері.

Джерело