Українсько-сінгапурський бізнес форум
Дата: 20.10.2017

uk_sing1Підприємства області запрошуються взяти участь в українсько-сінгапурському бізнес-форумі  «Promoting Ukrainian food in Singapore», який організовує Посольство України в Республіці Сінгапур спільно з Сінгапурською бізнес федерацією з метою презентації вітчизняної продукції на ринках АСЕАН.

Орієнтовна дата проведення Форуму – 23 січня 2018 року,  Сінгапур.

Наша мета - допомогти налагодити ділові контакти з сінгапурськими компаніями, супермаркетами, а також отримати інформацію про ринки Сінгапуру та країн АСЕАН.

Форум передбачає проведення презентацій інвестиційних та експортних можливостей України, переговори у форматі тематичних панельних дискусій.

Фінансування витрат, пов'язаних з оформленням візи, авіаквитками, трансфером та розміщенням у готелі, медичним страхуванням - за рахунок учасників.

Участь у бізнес-форумі безкоштовна.

Робоча мова заходу - англійська, переклад не передбачено.   

У разі вашої зацікавленості та прийнятності термінів проведення Форуму, просимо не пізніше 31 жовтня  2017 року підтвердити Вашу участь та заповнити  “Опитувальник експортера” (https://goo.gl/forms/ojwdQLAUVaKMKNtk1).

Громадянам України для в'їзду до Республіки Сінгапур потрібно отримати електронну візу. Інформація щодо отримання віз за посиланням: http://singapore.mfa.gov.ua/ua/consular-affairs/visas+do+singapore.

Водночас віза не потрібна громадянам України під час транзиту до третьої країни, що дозволяє перебувати в Сінгапурі до 96 годин.

За додатковою інформацією звертайтесь до представника Посольства України у Сінгапурі Олени Феленюк за електронною поштою: olena.feleniuk@mfa.gov.uaofeleniuk@gmail.com або моб.тел.:+65 8167 6554 (WhatsApp).

Ви також можете звернутися до представника МЗС України  Володимира Лук'янова за електронною поштоюvolodymyr.lukianov@mfa.gov.ua або  тел.: 238-15-91.