Експортна революція в Україні
Дата: 17.10.2017

export-rev-launch-fb-bannerСтартує унікальна програма для експортерів “Експортна революція в Україні”, розроблена спільними зусиллями України та Естонії!

“Експортна революція в Україні” – це поєднання високоякісних онлайнових тренінгів, підтримки знань на практиці у власній компанії, а також подорож до Естонії. Програма для експортерів “Експортна революція в Україні” триватиме з листопада 2017 по травень 2019 і складатиметься з двох частин та навчального туру.

1) Програма для досвідчених експортерів, що перебачає навчальні відео з домашніми завданнями кожні 14 днів; розбір виконаних завдань з тренером під час колективного дзвінка по Skype; щомісячні навчальні семінари в Києві з тренерами програми, де учасники  зможуть отримати практичні поради, рекомендації та відповіді на запитання; навчальний тур до Естонії*.

2) Програма для нових експортерів, що складається з серії щотижневих 2-годинних вебінарів (англійською мовою з українськими субтитрами), які базуватимуться на практичних кейсах самих учасників; практичних онлайн-вебінараів в режимі “запитання-відповідь”, 10 різних  case studies.

3) Навчальний візит до Естонії  (з 14 по 18 травня 2019 р) включатиме тренінги в рамках Tallinn Marketing Week ( International marketing week); візит на естонське підприємство, що експортує; практичні дослідження. Учасники самостійно покривають витрати на транспорт та проживання. 

Учасники зможуть вибрати як всю програму, так і окремий модуль.

Реєстрація на участь у програмі проводитиметься окремо.

Відбір компаній для участі, а також реалізацію навчальної програми буде здійснено Інститутом маркетингу Естонії. 

Мова програми, а також всі матеріали – англійською, отже рекомендовано залучати представників компаній, які володіють англійською мовою на рівні не нижче середнього.

 Уразі зацікавленості, просимо звертатися до Офісу з просування експорту -  education@epo.org.ua, +380 67 828 20 34