Перший українсько-китайський форум з економічного співробітництва
Дата: 04.10.2017

14188501509-10 жовтня в ТПП України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, Grand Hall Chamber Plaza) відбудеться Перший українсько-китайський форум з економічного співробітництва.
Темою форуму є спільне будівництво «Економічного пояса Шовкового шляху», створення нового механізму взаємовигідного співробітництва.

Співорганізатором з китайської сторони є Китайська асоціація з розвитку підприємств за кордоном. Асоціація підпорядковується Державному комітету з розвитку і реформ, і під його керівництвом проводить роботу по сприянню інвестуванню і розвитку китайських підприємств за кордоном. Асоціація виконує сполучну роль між урядовими структурами і приватними компаніями, займає ключову роль в наданні китайським компаніям комплексних послуг для розвитку за кордоном.

Уряд Китаю приділяє велику увагу українсько-китайським відносинам і економічному співробітництву між нашими державами. Корпораціями China National Building Materials Group Corporation (CNBM), зерновою корпорацією COFCO, телекомунікаційною компанією Huawei та іншими ведеться активна інвестиційна діяльність. За поточними підрахунками, інвестиції Китаю в Україну вже перевищили 7 мільярдів доларів. Паралельно триває зростання обсягу торгівлі – Китай 5 років поспіль є другим за обсягом торговельним партнером України.

Дедлайн реєстрації: 06 жовтня 2017р. надіслати до ТПП України анкету-заявку.

У разі, участі кількох представників від підприємства, прохання заповнювати заявку на кожну особу учасника окремо.
Довідки за тел.: (044) 461-98-07, e-mail: isa-iprg@ucci.org.ua