Чернігів та Гомель поглиблюють співпрацю в туристичній сфері
Дата: 28.09.2017

chegМіж Чернігівською обласною державною адміністрацією та Гомельським обласним виконавчим комітетом 27 вересня підписано Угоду про співробітництво у сфері туризму. Ця подія, приурочена до святкування Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні, відбулася в Чернігівській облдержадміністрації.

Підписанню документу про співпрацю передували презентації туристичного потенціалу Чернігівської та Гомельської областей.

Заступник голови — керівник апарату Чернігівської ОДА Наталія Романова зауважила, що прагнення Чернігівщини та Гомельщини розвивати партнерські відносини в туристичній сфері відповідають державним пріоритетам двох країн.

Наталія Романова переконана, що багатий туристичний досвід двох областей, які мають тривалу історію добросусідських відносин, та здорова конкуренція допоможуть туризму розвиватися ще більш потужно. Це, у свою чергу, забезпечить широкий спектр послуг для людей та посилюватиме економічну складову обох сторін.

Для більш широкого ознайомлення з туристичним потенціалом Чернігівщини українська сторона підготувала для білоруської делегації одноденну насичену програму, зокрема промотур до Парку природи «Беремицьке» в Козелецькому районі.

Джерело