CEATEC Japan 2017
Дата: 07.09.2017

mvsЗ 3 по 6 жовтня 2017 року в м.Токіо (Японія) відбудеться найбільша в Азії міжнародна виставка передових технологій Cutting Edge IT & Electronics Comprehensive Exhibition 

Цьогорічна виставка стане гарною платформою для демонстрації новітніх світових досягнень і останніх тенденцій в сфері ІКТ і електронної промисловості з фокусом на мобільність, енергетику та охорону здоров'я.

Головна тема цього року: "Смарт інновації - для побудови процвітаючого суспільства і способу життя". Спрямованість заходу поступово зсувається в бік інтелектуальних систем і "розумних" японських інновацій, які пропонують рішення для проблем, що стоять перед суспільством (наприклад, проблема електропостачання при стихійних лихах).

Товари різних категорій, від електронних компонентів, модулів і пристроїв до індустріальної техніки, будуть розділені на спеціальні тематичні зони: персональна і побутова техніка, бізнес і організації, електронні компоненти і пристрої, індустріальне технологічне обладнання, ІКТ/електроніка, що дозволить найбільш ефективно залучити увагу потенційних клієнтів та інвесторів. У програмі - конференції, відкриті семінари, церемонії нагородження кращих в галузі.

Організатор: Japan Electronics Show Association (JESA)

Деталі на офіційному вебсайті:  http://www.ceatec.com