Виставки в Ірані
Дата: 29.08.2017

flaf_of_iranЗа інформацією Посольства України в Ісламській Республіці Іран в м. Тегерані планується проведення наступних виставкових заходів:

   з 15 по 17 вересня 2017 року в Тегеранському міжнародному виставковому центрі компанія з авіаційного сервісу “Jaam Jet Pars” проводитиме Другу Міжнародну виставку в галузі виробництва літальних апаратів для цивільної авіації “AEROPERSIA”, яка націлена на розширення прямих зв’язків з підприємствами у галузі авіаційної промисловості, ремонту та технічного обслуговування.

Контактна інформація компанії “Jaam Jet Pars”: Комерційний директор з питань зовнішніх зв’язків пан Намазі. Тел./факс:     (+9821)      888-83-920. Веб-сайт:www.jaamjetpars.com. Ел. пошта: info@jaamjetpars.com;

 

   з 18 по 20 вересня 2017 року на території комплексу Мосалла Імама Хомейні проходитиме Четверта виставка біотехнологій Ірану “BIO-IRAN -2017” (www,irbiotechcom). До участі у заході запрошуються підприємства, установи та організації діяльність яких пов’язана з розвитком та використанням біотехнологій для налагодження зв’язків та партнерських відносин з іранськими установами та компаніями.

У разі зацікавленості звертатися до директора компанії “Теджарат Хушманд Хірад (Tejarat Houshmand Hirad) пана Хасана Гасемі (Mr. Hassan Ghasemi), тел.:(+9821) 664-21-6

 

    з 25 по 28 жовтня 2017 року проходитиме 16-а Міжнародна виставка “IRAN HVAC&R – 2017” (опалення, охолодження, вентиляція, кондиціонування та холодильні системи). Детальна інформація про захід знаходиться на сайті: www.iranhvac.com:

 

    з 4 по 7 грудня 2017 року проходитиме 14-а Міжнародна виставка “IRAN METAFO” (металургія, гірничодобувна та мінеральна промисловість, лиття, промисловість кольорових металів, вогнетривкі матеріали, пов’язані проекти та клапани). Інформація про захід міститься на сайті: iranmetafo.com.

 

    з 13 по 16 січня 2018 року заплановано проведення 8-ої Міжнародної виставки “M1DEX” (дизайн інтер’єрів, архітектура, сучасний будинок). Інформація про захід міститься на сайті: http://www.midex.ir.