Комерційна пропозиція
Дата: 18.08.2017

До уваги підприємств області!

Білоруське ВАТ "Гомсельмаш" запрошує місцевих підприємців до співробітництва в сфері реалізації, спільного виробництва, технічного та сервісного обслуговування зернозбиральних та кормозбиральних комбайнів.

Гомсельмаш - це сучасний багатопрофільний виробник, що випускає під брендом "ПАЛЕССЕ" 33 типа сільгоспмашин, 89 модифікацій, 70 видів адаптерів та пристосувань для збору різних культур. Це зернозбиральні, кормозбиральні, початкозбиральні, бурякозбиральні і картоплезбиральні комбайни, косарки та інші сільськогосподарська техніка. З цього набора машин сільгоспвиробники з будь-якими посівними площами та с будь-якими видами культр, що вирощуються.

Холдинг "Гомсельмаш" пропонує програму фінансування споживачів відповідно до Указу Президента Республіки Білорусь №466 від 24.09.2009, яка дозволяє сільгоспвиробникам отримати кредит на пільгових умовах з компенсацією частини відсотків від надання таких кредитів з бюджету Республіки Білорусь.

У разі зацікавленості щодо співробітництва, просимо надавати совї пропозиції в електронному вигляді Департаменту економічного ровзитку облдержадміністрації: uzez_cg@ukr.net до 8.09.2017