Доуваги керівників підприємств і організацій області!
Дата: 27.03.2013

Запрошуємо до участі у IV Українсько-польській економічній конференції, яка проходитиме 16 квітня 2013 року у конференційному центрі «Музей Авіації в Кракові».


Конференція буде присвячена питанням розвитку регіональних, традиційних продуктів харчування та використанню відновлюваних джерел енергії.


Участь у даному заході візьмуть представники маршалківської управи Малопольського воєводства, Міністерства економіки Республіки Польща, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, польського та українського бізнесу, зокрема, банківських структур, торгово-промислових палат України та Польщі, МЗС України, Посольства України в Республіці Польща та Генконсульства України в Кракові.


Участь представників України у конференції є безкоштовною. Всі інші витрати (транспорт, проживання) здійснюються за рахунок самих учасників.


Генеральне консульство у разі потреби може сприяти у бронюванні готелю та може надати візову підтримку.


Переклад під час заходу буде здійснюватися синхронно на українську мову. У зв’язку з тим, що під час конференції передбачені презентації та виступи з пропозиціями співпраці з боку українських фірм, варто попередити про зацікавленість у проведенні таких презентацій чи виступів.


Виходячи з вищевикладеного, просимо, в разі зацікавленості, в термін до  4 квітня 2013 року повідомити Департамент економічного розвитку Чернігівської облдержадміністрації (тел./факс 674-656, Е-mail: uzez_cg@ukr.net) про наміри щодо участі у даному заході.