Міжнародний тендер
Дата: 16.08.2017

Міністерство енергетики та мінеральних ресурсів Йорданії оголосило про проведення тендеру №ЕРС/SASPP-1 з будівництва сонячної електростанції у південно-західній частині провінції Аммана, в рамках проекту «Енергопостачання для приймаючих громад та сирійських біженців ІІ». Грант на реалізацію проекту надав німецький державний банк розвитку KfW.

Переможець тендеру (деталі тендеру) має здійснити проектування, доставку обладнання, будівництво та введення в експлуатацію сонячної електростанції, загальною потужністю не менше 30 МВт, та надавати технічне обслуговування протягом трьох років. Місце будівництва об’єкта: близько 40 км від йорданської столиці та 8 км від Міжнародного аеропорту Королеви Алії, в північно-західній частині провінції Амман. Електростанція буде взаємопов’язана з підстанцією, потужністю 33 КВт, яка буде побудована Національною енергетичною компанією NEPCO для підключення до лінії електропередач, потужністю 132 КВт.

Міжнародні конкурсні торги будуть проводитися в один етап, учасники яких мають подати три конверти: один для передкваліфікаційного відбору, другий - з технічними вимогами і характеристиками, третій - фінансовий стан компанії. Тендерні документи, англійською мовою надсилаються в електронному вигляді після оплати невідшкодованого тендерного збору у розмірі 1000 йорданських динарів (близько 1400 дол. США) готівкою чи банківським переказом.

Усі заявки на участь мають надсилатися з гарантійною заставою, як вказано в тендерній документації (1 млн. євро). Термін подання тендерних заявок - до 12:00 4 вересня 2017 року. Більш детальну інформацію можна отримати в Міністерстві енергетики та мінеральних ресурсів Йорданії.

Просимо поширити інформацію про проведення тендеру з будівництва сонячної електроенергії в Йорданії серед ділових кіл України та, у разі зацікавленості вітчизняних компаній, інформувати Міністерство енергетики та мінеральних ресурсів Йорданії (generals@memr.gov.jodrenewable@memr.joyacoub.mara@memr.gov.jo,walead.needal@memr.gov.jo) і в копії Посольство України (emb_jo@mfa.gov.ua). 

Джерело