Як досягти успіху в державних тендерах Австрії
Дата: 14.06.2017

18893200_1824266577890769_4025957692787980037_n

Запрошуємо Вас до участі у спільному україно-австрійському семінарі на тему:

"Можливості доступу для українських компаній на австрійський ринок публічних закупівель: як досягти успіху в державних тендерах Австрії", який відбудеться 19 червня 2017 року в м.Київ.

Приєднання України до Угоди СОТ про державні закупівлі (WTO Government Procurement Agreement – GPA) у середині 2016 року відкриває нові можливості як Україні, так і іншим країнам-членам GPA. Найголовніше, що компанії з України наразі мають доступ до ринків GPA інших країн-членів GPA, в тому числі до австрійського ринку закупівель відповідно до погоджених умов.

Маючи річний обсяг близько 50 млрд євро та сприятливі двосторонні економічні відносини, австрійський ринок публічних закупівель представляє особливий інтерес для українських компаній.

Проте австрійський режим публічних закупівель на практиці характеризується високим ступенем формалізації. Навіть незначні помилки можуть стати причиною того, що учасник торгів виключається з тієї чи іншої тендерної процедури.

Семінар включатиме лекції та дискусії з важливих питань участі у публічних закупівлях Австрії, а також практичні знання та поради щодо успішного отримання державних контрактів в Австрії.

Цільова аудиторія:

-Власники та Керівники бізнесу
-Керівники відділів продажу
-Керівники та фахівці із зовнішньо-економічної діяльності
-Бізнес-консультанти
-Представники консалтингового, банківського та страхового бізнесу

Захід та обговорення проводитимуться англійською мовою з синхронним двостороннім перекладом українською та англійською мовами.

РЕЄСТРАЦІЯ : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOirzI6dSumoOIiq2lJ74lMZVEHBbwG7rozzZrLEj7oQiJew/viewform?c=0&w=1

Організатори: 
Офіс з просування експорту (напрям GPAinUA), 
Юридична фірма «SCHNITZER LAW» .
За підтримки Посольства Австрії в Україні та Торгово-промислова палата України 

Детальніше про захід тут