Семінар для участі в грантовій програмі
Дата: 13.06.2017

000009348923usaid-logo_svg-300x300Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку», що здійснюється компанією «Кімонікс Інтернешнл Інк.» запрошує організації, зацікавлені взяти участь у Річній програмі грантів проекту, на передзаявочний семінар.  Семінар дозволить правомочним і зацікавленим заявникам з’ясувати питання стосовно участі у програмі грантів і отримати пояснення про порядок підготовки концепції грантового проекту. Особлива увага під час семінару буде приділена питанням дотримання екологічних вимог до проектів, що фінансуються у рамках Фонду стратегічних інвестицій Проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку».

Семінар відбудеться 16 червня 2017 року у офісі проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» за адресою: м.Київ, бульвар Тараса Шевченка, 35, корпус 2, 6-й поверх. Початок семінару о 10:00.

Щоб взяти участь у семінарі, будь ласка, надішліть заявку на участь (у довільному вигляді, із вказанням імені та посади учасника семінару) Дмитру Бєлону, менеджеру грантів, на електронну адресу: grants@ukraineards.com. Заявки на участь приймаються до 16:00 15 червня 2017 р. Від однієї організації ми очікуємо не більше двох учасників. USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» не покриває витрати, пов’язані із участю в цьому семінарі.

Нагадаємо, у межах Річної програми грантів проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» інвестує діяльність, спрямовану на збільшення доданої вартості у плодоовочевому та м’ясомолочному секторах, впровадження нових технологій переробки та післяврожайної обробки продукції, впровадження міжнародних стандартів якості та безпечності сільськогосподарської продукції, розширення ринків її збуту.

Гранти за цією програмою надаються:

  • малим і середнім підприємствам – виробникам сільськогосподарської продукції (МСП);
  • сільськогосподарським обслуговуючим кооперативам (СОК) та їх об’єднанням;
  • малим і середнім підприємствам (МСП) в сфері агропромислового сектору (переробка, логістика, збут, тощо);
  • галузевим сільськогосподарським асоціаціям

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» планує надати протягом 2017 року приблизно 30 млн. гривень в рамках цього Річного програмного запиту (APS) через 25 запланованих грантів. Очікується, що сума кожної грантової угоди може коливатися в межах від 650 тис. грн. до 3 млн. грн., але кінцева сума залежатиме від грантової діяльності та остаточних переговорів і може виходити за межі цього діапазону. Очікується, що термін дії будь-якої грантової угоди за даним запитом не перевищуватиме 12 місяців.

Оцінка та відбір концепцій проектів для надання грантів оцінюється у декілька прийомів протягом 2017 року. Заявки можуть подаватись упродовж всього 2017 року та розглядаються по мірі надходження.

Вимоги до реципієнтів, цільові ланцюжки доданої вартості та географічні зони, у підтримці яких найбільше зацікавлений проект, процедуру подання заявки, критерії відбору та іншу важливу інформацію про цю грантову  програму проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» дивіться у Річному програмному запиті №.01:

SIF APS-01_Final_2017_02_02

Інші новини проекту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» – на сторінці у Facebook.

Джерело