Чернігівщина розпочинає співробітництво з ОАЕ
Дата: 09.06.2017

2017-06-09_1__58 червня, у приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації відбулася трьохстороння зустріч для підписання меморандуму про взаєморозуміння. Чернігівська ОДА, міська рада і компанія«NAFFCO» домовилися об’єднати зусилля для організації нового виробництва з іноземними інвестиціями на території обласного центру.

Відповідно до положень, зафіксованих у меморандумі, арабська компанія-інвестор декларує намір відкрити в Чернігові завод із виробництва протипожежного обладнання. Продукція цього заводу вироблятиметься під торговою маркою «NAFFCO» із маркуванням «Зроблено в Україні».

Для досягнення поставленої мети сторони зобов’язалися діяти на основі принципів прозорості, відкритості, законності, рівноправності, партнерства, взаємодопомоги з урахуванням взаємних інтересів один одного на засадах взаємної вигоди.

Документ підписали голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко і Генеральний представник компанії «NationalFireFightingManufacturingFZCO» (NAFFCO) в Україні Абед Алуан.

«Ми дуже раді, що будемо працювати разом, випускати продукцію, і дай Боже, щоби все здійснилося добре», – прокоментував подію пан Абед Алуан.

«Підписання меморандуму підкреслює зацікавленість нашої області в цьому проекті. Ми сподіваємося, що найближчим часом це підприємство буде збудоване, що дасть можливість створити також нові робочі місця», – зазначив у ході зустрічі Валерій Куліч.

Довідково: Компанія «NAFFCO» заснована у Об'єднаних Арабських Еміратах і є провідним світовим виробником і постачальником рішень у сфері забезпечення безпеки людей. Компанія представлена у понад 100 країнах світу.

«NAFFCO» є одним із лідерів світового ринку з виробництва і постачання висококласного протипожежного устаткування, систем протипожежного захисту, систем пожежної сигналізації, а також розроблення інженерних рішень із забезпечення захисту й безпеки (аварійні системи безпеки, автомобілі «швидкої» допомоги, мобільні шпиталі, аеродромні пожежні автомобілі тощо).