Всесвітній форум з розвитку експорту
Дата: 08.06.2017

30_en_web_banner_en24-26 жовтня 2017 року в м.Будапешт відбудеться Всесвітній форум з розвитку експорту-2017.

 Участь в даному заході може надати унікальну можливість для виходу українських компаній агропромислового сектору на світовий ринок.

Великомасштабна конференція та індивідуальні зустрічі у форматі «B2B» будуть проходити із залученням компаній АПК, які представляють такі напрями галузі:

- рослинництво, виробничі і переробні технології;

- зернові культури;

- олійні культури.

Згідно інформації Центру Міжнародної Торгівлі при ООН, участь в конференції і індивідуальних зустрічах в форматі «В2В» для Сторін-учасників безкоштовне. Однак, всі інші витрати, в тому числі витрати на поїздку в Будапешт, проживання і т.д., лягають на бюджет самого Учасника та компенсації не підлягають.

Ділові зустрічі «B2B», які проводитимуться в рамках Форуму, покликані об'єднати зацікавлених у продажу та/або закупівлі сільськогосподарської продукції і технологій сільськогосподарських виробників, учасників зовнішньоторговельної діяльності, оптової та роздрібної торгівлі, трейдерів з усього світу, а також інвесторів, які цікавляться можливостями інвестування в окремі галузі сільського господарства. Учасникам будуть створені сприятливі умови для проведення перемовин з угорськими та міжнародними компаніями, в ході яких можуть бути обговорені питання конкретного ділового співробітництва.

Агропромислові компанії України, які зацікавлені у виході на європейський та міжнародний ринок, можуть заявити про свої наміри про участь у зустрічах «B2B» заздалегідь, заповнивши Реєстраційний лист, розміщений на домашній сторінці заходу: http://www.intracen.org/WEDF-2017-Business-to-Business-meetings-24-and-25-October-2017/

Зацікавлені в участі українські агрокомпанії про свої наміри можуть заявити відправивши свій Реєстраційний лист до 31 липня 2017 роки.

Контакти Посольства Угорщини в Україні:

01025, Київ, вул. Велика Житомирська, 20.
Тел./факс: +38-044/590-01-90, 590-01-91
Факс: +38-044/590-01-89
E-mailtrade.kev@mfa.gov.hu