Німецько-український форум
Дата: 07.06.2017

investirovat-v-obrazovanie-ukrainy14 червня 2017 року відбудеться Німецько-українському форумі «Розвиток транспортної інфраструктури в Україні».

Співорганізаторами заходу виступають Федеральне міністерство економіки та енергетики Німеччини, Міністерство інфраструктури України та ТПП України. Форум буде проходити в рамках візиту представників німецьких підприємств транспортної інфраструктури в Україну 12–16 червня 2017 р.

Метою даного заходу є активiзацiя українсько-німецького спiвробiтництва та налагодження коопераційних зв’язків у галузі транспортної інфраструктури. Під час роботи бiзнес-форуму українські учасники зможуть дізнатися про плани розвитку транспортної інфраструктури України, а також установити дiловi контакти з потенційними німецькими партнерами. Детальна програма форуму додається.

Захід відбудеться в Міністерстві інфраструктури України за адресою: м. Київ, проспект Перемоги, 14.  Початок о 14:00. Участь у заході безкоштовна.

У разі заінтересованостi просимо повідомити про прийняте рішення, надіславши анкету – заявку на участь на електронні адреси:christina.fedyna@gmail.com,polikarpov@mtu.gov.uamem-ier@ucci.org.ua.

За більш детальною інформацією звертайтесь за електронною адресоюchristina.fedyna@gmail.com або телефонуйте за номером +38 (068) 511-16-40(Христина).

Джерело