Шведсько-український бізнес-форум
Дата: 02.06.2017

forumsweden15 червня 2017 року відбудеться  6-ий Шведсько-український бізнес-форум – подія, організована Посольством Швеції в Україні і підтримана шведською бізнес-спільнотою. Започаткований у 2012, форум демонструє шведську зацікавленість в Україні, успішний розвиток шведських компаній на українському ринку і їхній позитивний вплив на українське суспільство.

Гасло цьогорічного форуму: «Швеція-Україна: зростаємо разом», і його метою є пов’язати наші країни ще тісніше і відкрити Україну для Швеції, а Швецію для України для бізнесу, інвестицій і взаємної вигоди.

Також в рамках форуму відбедеться семінар Open Trade Gate Sweden. Експортні можливості для українських компаній на шведському ринку.

Захід, організований спільно зі Шведською торговою колегією, представить українським експортерам сервіс «Швеція – відкритi ворота торгівлі». На семінарі ви отримаєте практичну інформацію стосовно експортних процедур, угод про торгівлю, правил і вимог ЄС, зокрема щодо походження товарів, сертифікатів і стандартів. Окрім того, ви дізнаєтеся більше про ринки Швеції, умови ведення бізнесу, основні статті шведського імпорту, особливості попиту шведських споживачів, а також отримаєте поради щодо маркетингу.

Захід орієнтований на два сектори: легка промисловість (включно із деревообробкою ітекстилем) і харчові продукти (як свіжі, так і перероблені). У цій частині буде надана нішева інформація, що стосується конкретних продуктів.

У разі виникнення запитань звертайтеся: info@subf.com.uahttp://www.subf.com.ua