SWEETS UKRAINE 2017
Дата: 30.05.2017

sweets-new12-14 вересня відбудеться 22-а Міжнародна виставка кондитерської промисловості «SWEETS UKRAINE 2017», організована в МВЦ. Цей захід формату В2В, на якому можна побачити зразки готової продукції кондитерської тематики і інгредієнтів для них. Ця виставка відбудеться паралельно з INPRODMASH & UPAKOVKA і BAKERY Ukraine.

Серед готової продукції презентовані групи шоколаду і виробів з нього, цукерок і продуктів, що містять какао. Окремою опцією будуть презентовані східні солодощі, вироби з ірису, зефіру, карамелі і мармеладу. Також ви можете побачити кондитерські вироби з цукру, товари з борошна, хлібобулочну продукцію. Будуть презентовані товари для діабетиків. Широко представлені харчоконцентрати, наприклад, кранчи, мюслі і сухі сніданки. Окремо розміщується консервована продукція, серед якої джеми, повидло, варення різних сортів. Також можна побачити мед.

На виставці окремий сектор складуть інгредієнти, що використовується при виробництві солодощів. Так, ви зможете побачити жири, молоко, борошно, какао-боби, яєчні продукти, агар-агар і желатин. Серед допоміжних компонентів - крохмаль, тальк, віск. Фруктові наповнювачі, глазурі, какао-масло і какао-порошок, а також горіхи і сухофрукти також будуть представлені на виставці. Є широка опція барвників і ароматизаторів нового покоління.

Виставка SWEETS Ukraine охопить ряд масштабних заходів своєї тематики - конкурс кондитерських виробів «СОЛОДКИЙ ТРІУМФ» і «ТРІУМФ УПАКОВКИ». Також відбудеться конференція, тематика якої - нові способи розвитку кондитерської галузі. Організована АККО Інтернешнл, виставка SWEETS Ukraine вже давно стала масштабним і дієвим інструментом розвитку і запровадження нових технологій в сфері кондитерського виробництва.

Контактні дані: + 380 (44) 456 3804, http://www.sweetsexpo.com.ua