Бішкекський Міжнародний фінансовий форум
Дата: 29.05.2017

biff2017-slider-main-2-tmb-270x1802 червня 2017 р в м. Бішкек відбудеться «Бішкекський Міжнародний фінансовий форум» (BIFF-2017). Він буде присвячений актуальним питанням у фінансово-кредитній сфері, в тому числі перспективам розвитку платіжних технологій і сервісів, проблемам кібербезпеки, ісламським принципам фінансування та фінансовій грамотності населення.

Організатором події є Союз банків Киргизстану спільно з Національним банком КР.

Щорічно в найбільшому фінансовому форумі беруть участь понад 300 професіоналів: представники місцевих та зарубіжних банків і мікрофінансових організацій, платіжних установ, операторів мобільного зв'язку, страхових і фінансових компаній, постачальники банківського обладнання та IT-рішень. Крім того, в заході беруть участь незалежні експерти та аналітики, представники регулюючих державних органів, власники бізнесу.

Форум стане корисним майданчиком для обміну думками, обговорення останніх тенденцій в фінансовому секторі, пропозицій готових рішень, аналізу чинних проектів, пошуку партнерів з Киргизстану та інших країн регіону.

Отримати більш детальну інформації про Форум та завантажити анкету учасника можна на офіційному сайті організатора http://biff.kg/

Джерело