Чернігівська делегація у Варшаві
Дата: 23.05.2017

didurpolshchaДелегація Чернігівської області, до складу якої увійшли заступник голови обласної ради Арсен Дідур та представників ПП «НВФ «Регмік», взяла участь у VI Міжнародному форумі «День українського бізнесу», який проходив у Варшаві під патронатом Посольства України в Республіці Польща.

У заході взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол України в Республіці Польща Андрій Дещиця, Президент Асоціації українського бізнесу в Польщі Ярослав Романчук, представники органів місцевого самоврядування України та Польщі, а також представники ділових кіл обох країн.

Під час роботи Форуму обговорено широкий спектр актуальних питань економічного співробітництва: зокрема, перспективи інвестування польського бізнесу в українську економіку та можливості збільшення товарообігу між країнами.

Арсен Дідур акцентував увагу на зацікавленості нашого регіону у перейманні найкращого практичного досвіду Республіки Польща у напрямку підвищення конкурентоспроможності вітчизняного виробництва, стимулювання розвитку підприємництва, виходу товарів на європейський ринок, а також реалізації спільних проектів з виробничої кооперації. Зокрема, з глибокої переробки сільськогосподарської продукції та виробництва харчових продуктів, у деревообробній та легкій промисловості, металообробці та машинобудуванні, переробці твердих побутових відходів, логістиці тощо.

В рамках Форуму також відбулася презентація чернігівського ПП «НВФ «Регмік», яке випускає більше 800 модифікаційй контрольно-вимірювальних приладів власної розробки.

Джерело